Hírek

A legjobb Huawei telefonok, amit most vehetsz

Miért is szeretjük igazán a Huawei-t? Erre mindenkinek van egy szubjektív válasza, amelyet nagyban befolyásol az általa választott készülék és a közös élmények amiket „együtt” éltetek át. Miért is érdemes választani a Huawei-t? Ez már egy sokkal objektívabb kérdés, de egy dologban megegyezhetünk: kiváló ár-érték arányú készülékeket kapunk még mindig.

Éppen ezért összeszedtük az idei legjobb választásokat a Huawei palettájából, kifejezetten a hazai kínálatot vizsgálva.

Kocsi Judit sport mentáltréning

Huawei Mate 20 Pro – 2018 csúcsa

A Mate 20 Pro telefonba minden olyan belekerült, amelyet hiányolhattak korábban csúcsmodellből. Van vezeték nélküli töltés, van bővítési lehetőség, megvan az IP68-as vízállóság, vagy éppen a 2K-s kijelző. Ezen kívül azonban nagyon sok mindent tud még a Mate 20 Pro. 40 wattos biztonságos gyorstöltési technológiája a leggyorsabb a piacon, üzemideje is előzi a konkurenseket. A készülék gyönyörűszép, pont úgy, mint a három kamerával készült fotók. Ha valaki a legjobb telefont keresi, amit a piacon talál, az a Mate 20 Pro modellt fogja most választani.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Mate 20 Pro viharkék és morpho lila árnyalatban, 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral vásárolható meg Magyarországon.

Huawei P20 Pro – csúcskészülék nem csak egy évig

A márciusban bemutatott Huawei P20 Pro hardvere is kiemelkedő képességű, kiváló Tripla Leica kamera rendszerrel rendelezik, az OLED kijelzője gyönyörű szép és ez az első P-szériás modell, amely 4000 mAh-s akkumulátort kapott, így akár két napig is kitart kényelmesen egy töltéssel.

Huawei P20 Pro alkonyatlila

Ebből is talán a kétszínű, alkonyatlila árnyalat a legszebb, hiszen ennek zöldes-lilás hátlapja látványosan változik amikor megtörik rajta a fény. A telefon 6 GB RAM-ja és 128 GB háttértára sokáig lesz még jó, ennek köszönhetően nem csak 1 évig lesz jól használható a P20 Pro, ráadásul a Machine Learning és a mesterséges intelligencia segítségével a későbbiekben sem várható lassulás a készüléken.

Huawei Mate 10 Pro – megfizethető árú csúcsmodell

A Mate 10 Pro már elmúlt 1 éves, képességei azonban a mai napig elsőosztályúak, cserébe pedig sokkal kedvezőbb lett az ára.

A Kirin 970 segítségével mesterséges intelligenciával rendelkezik, amely rendkívül gyors működést tesz lehetővé, illetve ezen esetben is 6 GB RAM és 128 GB háttértár érhető el, amely hosszú távon is kiszolgálja majd az igényeket.

Huawei Mate 10 Pro

Az üveg borítás alatt IP67-es por- és vízálló kialakítás található meg, hogy a mindennapi élet kihívásai ne okozzanak gondot, ráadásul a mokkabarna hátlap nem csak egy nyűgős hétfő reggelen néz ki jól, hanem szinte bármikor.

 

Huawei Mate 20 Lite – a középkategória legjava

A Mate 20 Lite-ban debütált az új Kirin 710-es SoC, amely kellemes csalódást hozott a középkategóriában, hiszen teljesítménye meglehetősen jó a készülék árához képest.

Huawei Mate 20 Lite teszt

A méretes 6,3”-os kijelzőn szinte minden játék jól néz ki, ráadásul a GPU Turbo funkcióval a játékélményre sem lesz panasz. Elől és hátul egyaránt dupla kamera található meg a készüléken, ráadásul a 3D Qmoji funkciót a fiatalabbak imádni fogják a látványos szelfi videók miatt.

A 4 GB RAM és 64 GB háttértár gondoskodik a sebességről, az üveg hátlap pedig a kifinomult dizájn alapját nyújtja.

Huawei P20 Lite – csillogó szépség

A Huawei P20 Lite készüléke dizájnt tekintve olyan, mint egy csúcsmodell, azonban sokkal kedvezőbb áron. Többféle, kellemes színben megvásárolható.

Huawei P20 Lite teszt

Az USB-C csatlakozón gyorstöltésre képes, mellette pedig az akkumulátor üzemideje is jónak mondható. A 64 GB háttértáron sok fotó, zene, videó elfér, ha mégis kevés lenne, természetesen memóriakártyával kibővíthető.

Huawei Y7 Prime 2018- sosem volt ilyen erős a belépőszint

A Huawei Y7 Prime 2018 a vállalat belépőszintű készüléksorozatának legerősebb tagja, amely képességeket tekintve közel áll a P20 Lite-hoz, cserébe viszont jóval olcsóbb annál.

Huawei Y7 2018

Fényes üveg hátlapja, nagy kijelzője, ujjlenyomat olvasója a felsőkategóriás modelleket idézi, ennek ellenére az ára miatt szinte bárki megengedheti magának. 3 GB RAM-mal és 32 GB háttértárral kiváló választás ebben az árszegmensben.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával