Hírek

Elindult a HuaweiBlog fotópályázat!

Elindult az első HuaweiBlog fotópályázat, amely hónapról hónapra kínál majd lehetőséget a felhasználóknak megmutatni alkotásaikat!

huawei-p9-leica-camera

2016 novemberében még teszt jelleggel fut a HuaweiBlog fotópályázata, ahova felhasználónként 10 darab olyan fotó tölthető fel, amelyet Huawei, vagy Honor okostelefonnal készült. A feltöltött képeket nem csak megtekinteni lehet, hanem azokra szavazni is.

Kocsi Judit sport mentáltréning

A képfeltöltési és szavazási időszak 2016. november 1. és 30. között zajlik, ezt követően két kép kerül kiemelésre, az egyik a szavazatok által legtöbb embernek tetsző kép, illetve egy, a Huaweiblog szerkesztői által kiválasztott kép. A Hónap képei egy külön cikkben kerülnek feltüntetésre ezt követően a kép szerzőjével együtt. A kép készítői egyszerűen népszerűsíthetik fotóikat, hiszen azok a jelentősebb közösségi platformokon megoszthatók, illetve lehetőség van direkt URL-ként is továbbítani az adott fotót.

A fotópályázat galériája ide kattintva érhető el, míg a 10 legtöbb szavazatot kapott kép itt látható.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Aki feltölteni szeretne képet, az itt teheti azt meg, de mindenképpen olvassa el előtte a szabályzatot.

A novemberi teszt időszak után decemberben még jobban kifinomult fordulóval készülünk, amelynek reményeink szerint már tárgynyereménye is lehet, erről azonban a későbbiekben!

Természetesen érdemes csatlakozni Facebookon a Huawei közösség csoporthoz is, hiszen már több mint 2000 Huawei és Honor tulajdonos segíti egymást információkkal, tippekkel.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával