Hírek

Helló, Huawei P10 Lite!

Hivatalosan is debütált a Huawei P10 Lite okostelefon, amely esetében a gyártó biztosra ment, jelentősen ráajánlott az elődjére felszereltséget tekintve.

A P10 Lite okostelefon 5,2”-os FullHD felbontású kijelzővel fog piacra kerülni. Az IPS panel felé 2.5D-s üveg került, amely szemetgyönyörködtető látványt nyújt majd, azonban a védőfóliázók rémálma lehet.

Kocsi Judit sport mentáltréning

A 7,2 mm vékony készülékház fém kerettel van ellátva és a hátlapon is üveg borítás van. Színeket tekintve a fekete, fehér és arany trió mellett lesz kék színű is, amelyet mostanában nagyon szeret a Huawei. A vékony készülékház 3000 mAh kapacitású akkumulátort rejt Huawei FastCharge töltési rendszerrel, ami 90 perces feltöltési időt ígér.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A készülékházon belül A Huawei P10 Lite az eddig ismeretlennek tűnő új nyolcmagos processzort, a Kirin 658-at rejti (erről túl sokat nem is tudunk még jelen pillanatban). Mellé 3 GB RAM került és 32 GB háttértár, amely azt jelenti, hogy a Huawei rögtön le is küzdötte a P9 Lite és a P9  Lite (2017)-et érintő RAM és háttértár kapacitás kritikákat, hiszen ezzel a mérettel már rögtön magasabbra is pozícionálta az eszközt a gyártó. MicroSD bővíthetőséget is kapunk, itt már akár 256 GB kapacitású memóriakártya is használható lesz.

A hátlapon a harmadik generációs ujjlenyomat olvasó helyezkedik el, amely a készüléken tárolt adatok bizonságáért felel. Felette egy darab 12 megapixeles kamera van, ez 1,25 µm méretű pixelekkel rendelkezik, előtte pedig f2.2 fényértékű lencserendszer található meg. Természetesen az előlapra ezúttal is a megszokott 8 megapixeles kamera került, ami támogatja a Huawei Szelfi technológiát a jobb minőségű önarcképekért.

A Huawei P10 Lite európai ára 350 euró, valószínűleg Magyarországon a P9 Lite (2017) és a nova ára között lesz valahol elérhető 100-110 ezer forint körül.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával