Hírek

Mobilfotós képzés Huawei telefonokkal

Huawei Akadémia néven indul okostelefonos fotós tanfolyam, hogy a felhasználók jobban tudják kezelni Leica kamerás készüléküket.

Huawei Akadémia

A képzésen különböző Leica kamerás okostelefonokkal (Mate 9, PORSCHE DESIGN Mate 9, P9, P9 Plus, P10 és P10 Plus) lesz lehetőség megtanulni fotózni, megismerni a készülék beállításait, a hozzá tartozó funkciókat, illetve a fotószerkesztés rejtelmeibe is betekintést nyerhetnek a résztvevők.

Kocsi Judit sport mentáltréning

A havonta megtartandó Huawei Akadémia eseményen 15 felhasználó számára lesz lehetőség tanulni (regisztrálni a Huawei Facebook oldalán lehet, azok is részt vehetnek, akiknek nem a fent felsorolt Huawei készülékük van). A képzéseken elismert fotósok és népszerű bloggerek fognak oktatásokat tartani, többek között Rizsavi Tamással és Bársony Bencével is szervez rendezvényt a Huawei.

A képzések végén a felhasználók közül kiválasztják az oktatók a legjobb művet és a tulajdonosa azt hazaviheti A1-es méretben kinyomtatva.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Customer Service Centerben is lesznek különböző időpontokban úgynevezett fogadóórák, amelyeken az okostelefon felhasználók feltehetik a kérdéseiket a szakembereknek és egy kötetlen beszélgetés keretein belül segítenek megismerni a Huawei modellek működését, funkciót, illetve a kevésbé ismert alkalmazások használatáról is megtudhatnak újdonságokat az ellátogatók.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával