Kiegészítők

Megjelent a Huawei Band 2 Pro Magyarországon

Még nyár közepén mutatta be a Huawei az idei (és következő) évre szánt aktivitásmérőit, a Band 2 és Band 2 Pro-t. Utóbbi az érdekes számunkra, ez képviseli most jelenleg a csúcskategóriát az okosórák alatt. Annak ellenére, hogy nincs kör alakú kijelzője igencsak jól sikerült és ami még fontosabb: elérhető árú mindenki számára immáron hazánkban is!

Huawei Band 2 és Band 2 Pro

Kocsi Judit sport mentáltréning

A pulzusmérés már megszokott az ilyen eszközökben, azonban a véroxigénszint (VO2) mérése már korántsem! Az eredmények 95%-os pontosságúak, szívverésünket pedig egész nap monitorozza folyamatosan. Teljesen vízálló, így nem csak tusolásnál viselhetjük, de úszás közben is. Exkluzív szolgáltatásokat is kapunk a készülékhez: Huawei TrueSleep alvás és légzés monitorozó, valamint a Huawei Running Coach.

Huawei Band 2 és Band 2 Pro

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

De ami talán még ezeknél is fontosabb, hogy beépített GPS szenzor is található benne. Elmehetünk futni telefon és  gond nélkül, majd az eredményeinket eltárolja a Band 2 Pro. S mindezt mennyiért? A hazai hivatalos viszonteladóknál 20.000 Ft-tól 25.000 Ft-ig találjuk meg a kék és piros színű kiegészítőt. Bizony már akár 20.000 Forintért!

Jó lett a Huawei Band 2 okoskarkötő széria

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával