Hírek

Jó lett a Huawei Band 2 okoskarkötő széria

Csendben és majdhogynem titokban mutatkozott be két új aktivitásmérő, a Huawei Band 2 és a Huawei Band 2 Pro. Azt már az elején leszögezhetjük, hogy a nagy rivális FitBit hasonló képességekkel rendelkező termékei ellen indulnak harcba, csak éppen jóval kedvezőbb árazással.

Huawei Band 2 és Band 2 Pro

Kocsi Judit sport mentáltréning

Mivel kifejezetten sportoláshoz lettek tervezve nem meglepőek a következő tulajdonságok, mégpedig a pulzusmérés, a megtett távolság / lépés, sebesség. A legnagyobb újítás a véroxigén szint mérése, mely rengeteg sportólónak lehet érdekes és az edzések javítása érdekében a későbbiekben fontos is. A VO2 szint azt mutatja meg, hogy a testünk mennyi oxigént tud eljuttatni az izmainkba, és ott az hasznosulni a sejtekben. A bejelentés szerint az új technológiának köszönhetően a mérési pontosság közel 95%-os. Mindkét eszköznél a pulzusmérés folyamatos egész nap, így objektív adatokat kaphatunk az irányba hogyan is alakul nyugalmi pulzusunk vagy épp ha sportolunk.

Bemutatkozik a Training Effect funkció is, amely megmondja milyen hatással van az edzés a fizikai állapotunkra, mennyi regenerálódásra van szükségünk a következő testmozgás előtt. Jó hír, hogy akár 5 atmoszférának megfelelő víznyomást is kibírnak az új kiegészítők. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nyugodtan lehet vele tusolni, elázni egy nyári záporban vagy éppen úszni vinni.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Pro modell viselői nevéhez hűen, különböző exkluzív szolgáltatásokat vehetnek igénybe: Huawei TruSleep alvás és légzés monitorozó, Huawei Running Coach. Futóknak pedig jó hír a beépített GPS szenzor megléte, amely kevés hasonló karpántban található meg, pedig ezzel biztosítható a legjobb minőségű távolság- és útvonalmérés.

 

Okostelefonnal való csatlakozás során megkapjuk arról az értesítéseket, üzeneteket, riasztásokat. Árat egyelőre nem közölt a Huawei, de nem lenne meglepő, ha jócskán alávágnának a konkurenciának!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával