Funkciók

Neurális offline fordító a Huawei Mate 10 Prón

A Huawei Mate 10 Pro az első telefon, amely mobil mesterséges intelligenciával érkezik, köszönhetően a dedikált NPU-nak a Kirin 970-ben. Ennek egyik hasznos funkciója a Microsofttal közösen fejlesztett fordító alkalmazás.

Neurális offline fordító a Huawei Mate 10 Prón

A Microsoft fejlesztőközpontját dicséri a Huawei Mate 10 Pro készüléken előre telepítve elérhető Microsoft Translator alkalmazás. Bár hasonló alkalmazása elérhető a Microsoftnak a Windows 10-re, az okostelefonon a Huawei számára készített verzió érhető el, amely képes kihasználni az offline neurális fordítás, köszönhetően a Kirin 970 Mobile AI képességének.

Kocsi Judit sport mentáltréning

Számos előnye van a neurális hálózatot is használó fordító alkalmazásnak. Így például sokkal gyorsabban dolgozik az alkalmazáson, illetve a legnagyobb az, hogy az egész fordítást offline, azaz nem szükséges hozzá elérhető internet kapcsolat.

A Huawei Mate 10 Pro felhasználók előre telepítve kapnak meg több mint 60 nyelvet a fordító alkalmazásban, amelyek közül 12 nyelv exkluzív módon támogatja a neurális fordítást. Ezek a nyelvek a következők: arab, kínai, angol, francia, német, olasz, japán, koreai, portugál, spanyol, orosz és thai. Ezen nyelvek esetében tehát rendkívül széles fordítási lehetőség elérhető anélkül, hogy a készüléken bármilyen extra beállítást, vagy letöltést kéne elvégezni.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Neurális offline fordító a Huawei Mate 10 Prón

A Microsoft mobilos részlege, mint olyan megszűnt, már ami a Windows 10 Mobile-t és a Lumia eszközöket illeti. Azonban a vállalat az androidos fejlesztések terén igyekszik piacot szerezni. Ennek lehet egyik része a Huawei-jel történő együttműködés is, amely a jövőben további előnyökkel is járhat.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával