Tippek-trükkök

Öt egyedi Huawei Mate 9 funkció, amit imádni fogsz!

A Huawei Mate 9 a gyártó abszolút csúcsmodellje. Ez nem csak a hardveres teljesítményén érződik, hanem exkluzív funkcióin, amelyeket kínál!

Huawei Mate 9 funkciók – amelyet imádni fogsz!

Négy mikrofon

A készülék összesen négy darab mikrofonnal rendelkezik, amelyet a rendszer zajszűrésre használ. A négy hangrögzítő segítségével kiszűrhető a háttérzaj, például szél, vagy forgalom, ezáltal kristálytiszta hangzás érhető el telefonbeszélgetés során.

Kocsi Judit sport mentáltréning

huawei-mate-9-funkciok-1

Videó felvétel irányított hanggal

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A négy mikrofon zajszűrés mellett arra is használható, hogy csak a videó témájának irányából érkező hangokat rögzítse a készülék. Ezzel a mozgókép hangzása tisztább és nem zavaróak olyan mértékben a külső zajok.

Huawei SuperCharge

Egyelőre a Mate 9 az egyetlen Huawei okostelefon, amely megkapta az új SuperCharge funkciót. Az USB-C porton keresztül akár 5 A áramerősséggel is tölthető a telefon, ezzel kínálva rendkívül gyors akkumulátortöltési lehetőséget.

huawei-supercharge-1

Grafikus mag

Az új Kirin 960-as SoC-ben a következő generációs Mali-G71 MP8 grafikus chip található meg, ezzel a Huawei elképesztő játékos képességeket ígér a Mate 9 tulajdonosok számára.

huawei-mate-9-2

Második generációs Leica kamera rendszer

A Huawei P9-ben debütált a Leicával közösen fejlesztett kamera rendszer, amelynek második generációja került a Mate 9-be. A fekete-fehér (monokróm) másodlagos kamera felbontása 12-ről 20 megapixel méretűre bővült. A két szenzor már optikai képstabilizátorral (OIS) rendelkezik, amely segít a kézremegés tompításában, ezzel biztosítva élesebb képet. szintén a kamera rendszerhez köthető 2x-es Hybrid Zoom, ami a kép nagyításában segédkezik.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával