Hírek

Itt a Huawei MediaPad M3 Lite 10 tablet

Tavaly ősszel debütált a Huawei MediaPad M3 tablet, amelynek most egy nagyobb méretű, de kisebb felszereltségű társa akadt, a MediaPad M3 Lite 10.

Az új, 10 hüvelykes kijelzővel rendelkező tablet 1920×1200 képpont felbontású, az IPS panel szemkímélő funkciót is kapott. A MediaPad M3 Lite 10 belsejében a Qualcomm Snapdragon 435-ös SoC található, aminek négy magja 1,4 GHz-en, másik négy magja pedig 1,1 GHz-en ketyeg. Rendszermemóriából 3 GB áll rendelkezésre, míg a háttértár mérete 32 GB, ez microSD-vel további 128 GB-tal is bővíthető akár.

Kocsi Judit sport mentáltréning

A táblagép támogatja a 802.11ac WiFi-t 2,4 és 5 GHz-es sávon is, van Bluetooth 4.1, USB-OTG, GPS, GLONASS és opcionálisan még LTE támogatás is.  Elég nagy, 6660 mAh kapacitású akkumulátorral van ellátva a készülék, ami akár 10 óra videólejátszást is lehetővé tesz.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A hátlapon és az előlapon egyaránt 8 megapixeles kamerák vannak, ráadásul ezek FullHD-s videót is képesek rögzíteni. A multimédiára is adott a Huawei, bár Lite modellről beszélünk, négy darab hangszóró van a készüléken, támogatva a Super Wide Sound (SWS) 3.0-t – ebben a Harman Kardon keze is benne van. Aminek még örülhetünk, nem maradt ki ebből sem az ujjlenyomat olvasó!

Szoftveresen friss az eszköz, hiszen Android 7.0 Nougat fut rajta, ráadásul az EMUI 5.1 felülettel.

A Huawei MediaPad M3 Lite 10 tablet 7,1 mm vékony és 460 g tömegű. Fehér és szürke színben jelenik meg, a csomagolás a tablet mellett adatkábelt és töltőt fog tartalmazni.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával