Kiegészítők

Huawei nova gyári tokok

Már Magyarországon is megjelent a Huawei nova okostelefon, amelyekhez különböző stílusos gyártói tokok is készültek, melyekkel ezúttal ismerkedünk.

Huawei Transparent Hard Case for Huawei nova

A legolcsóbb, alap megoldás az áttetsző kemény hátlapvédő borítás. Ezt Transparent Hard Case néven illeti a Huawei, gyakorlatilag a karcolásoktól védi a hátlapot úgy, hogy közben a dizájn nem igazán módosul, hiszen áttetsző a tok. Ez hasonló mint a szilikon tokok, azonban keményebb annál.

huawei-nova-transparent-hard-case-1

Kocsi Judit sport mentáltréning

Huawei Leather Cover Case for Huawei nova

Hasonló védelmet nyújt a Huawei nova számára a Leather Cover Case, amely már divat szempontból sem annyira elhanyagolható. A készülék oldalát a műanyag káva veszi körbe, míg a hátlapot már különböző mintázatokkal ellátott bőr díszíti, ezzel téve egyedibbé a novát a mindennapok során. A tokok kinézete alapján elsősorban hölgyek számára készült ez a kivitel.

huawei-nova-leather-cover-case-1

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Smart Flip Cover for Huawei nova

Az előlapot is védi a Smart Flip Cover, amelynek előlapi flipje áttetsző felnyitás nélkül is lehet róla leolvasni különböző információkat. Ez is elérhető több színárnyalatban, sötét szürkében, lilában, barnában és fehérben.

huawei-nova-smart-flip-cover-1

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával