Hírek

Huawei P10 Plus Magyarországi ár és megjelenés

A Huawei P10 után megjelenik Magyarországon a Huawei P10 Plus is, a készülék nagyobb kiadása!

Hazánkban az új Huawei P10 Plus okostelefon értékesítése április 15-től startol, a hivatalos viszonteladók kártyafüggetlen ajánlatai mellett többek között a Telekomnál is lesz.

Huawei P10 Plus doboz

Kocsi Judit sport mentáltréning

A Huawei P10 Plus okostelefon elsősorban kijelzőjében különbözik a P10-től, hiszen az IPS-NEO panel 5,5″-os méretű, illetve nem FullHD, hanem 1440×2560 képpontos, QHD felbontással rendelkezik, ezáltal részletesebb képet mutat.

A belseje minimálisan, de fontos tényezőkben változik, a Mate 9-ből megismert Kirin 960-as SoC került bele Mali-G71 MP8 grafikus maggal. Amíg a P10 4 GB RAM-mal, 64 GB háttértárral kapható, addig a nagyobb, Huawei P10 Plus okostelefonba 6 GB RAM fog kerülni és a háttértára pedig 128 GB kapacitású lesz. A hátlapon a Leica 2.0 kamera rendszert találjuk, egy 20 megapixeles monokróm szenzorral és egy 12 megapixeles RGB képalkotóval – ráadásul mind a két lencse tartalmaz optikai képstabilizátort (OIS). Amit viszont nem találunk meg a hátlapon, az az ujjlenyomat olvasó, hiszen ez a kijelző alá került.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei P10 Plus okostelefon ára Magyarországon kártyafüggetlenül 259 990 forintról indul majd, fekete és ezüst színekben lesz elérhető. Fontos tudni, hogy a P10 Plus csak egy SIM kártyás kialakításban kerül piacra.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával