Hírek

CES 2017 újdonság: Huawei P9 Lite (2017)

A CES 2017-en szépen csendben bukkant fel egy új Huawei okostelefon, amely a P9 Lite frissített modellje lehet.

Egyelőre hivatalos információ nincs az új modellről, amelyet jelenleg még Huawei P9 Lite (2017) néven illetnek, azonban elképzelhető, hogy teljesen más néven jelenik meg. Egyes információk szerint a készülék bizonyos országokban akár Honor 6C néven is piacra kerülhet.

Kocsi Judit sport mentáltréning

Az okostelefon kívülről inkább a Honor 8-ra hasonlít, mint sem a P9 Lite-ra, ugyanis a hátlapja üveg (vagy lakkozott műanyag – egyelőre nem tudni pontosan), ezáltal némileg látványosabbra is sikerült – azonban számolni kell azzal, hogy így az ujjlenyomatok is jobban meglátszanak rajta.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Hardver tekintve kisebb modell frissítésről van szó, mint sem egy teljesen új készülékrő. Az 5,2”-os FullHD felbontésú kijelző változatlannak tűnik, továbbra is IPS panelre épül. A készülékházban már az újabb Kirin 655-ös Octa-Core SoC található meg 2 GHz-es órajellel. Érdekessék, hogy rendszermemóriából 3 GB-os és 4 GB-os modell is készül, ahogyan a háttértár is 16 GB, vagy 32 GB lehet, ennek tekintetében tehát mindenképpen van előrelépés a P9 Lite-hoz képest. A készülék microSD kártyával bővíthető.

A hátlapon egy 12 megapixeles kamera van, f/2.0 rekeszértékkel és vakuval, az előlapon maradt a 8 megapixeles kamera.

A “Huawei P9 Lite (2017)” már Android 7.0-val és EMUI 5.0-val fog megjelleni, azonban egyelőre nincs információnk arról, hogy Magyarországon megjelenhet-e, ha igen akkor mikor, milyen áron, vagy éppen milyen néven.

Forrás: WinFuture.de, Mobilegeeks.de

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával