Hírek

Huawei P9 Lite (2017) magyarországi ár és megjelenés

Magyarországon is megjelent a Huawei új, középkategóriás prémium okostelefonja, amely a P9 Lite felfrissített verziójának tekinthető.

Az új Huawei P9 Lite (2017) csak nevében tűnik utódnak, mind külsőben, mind belsőben elég nagy változáson ment keresztül. Elég csak megnézni azt, hogy kívülről hogyan alakult át, hiszen az előlapon és a hátlapon is üveg borítás kapott helyet, ezzel sokkal jobban hasonlít a Honor 8-ra, mint sem a tavalyi P9 Lite-ra.

Kocsi Judit sport mentáltréning

Belsőt tekintve is történtek változások. Az 5,2”-os FullHD kijelző nem újdonság, viszont a friss Kirin 655-ös SoC már mindenképpen az. Mellé 3 GB RAM került, aminek sokan örülhetnek, viszont a 16 GB háttértár ma már lehet szűkös lesz hosszú távon – de legalább a microSD-s bővíthetőség nem maradt le.

A hátoldalon egy 12 megapixeles kamera van, ami 1,25 μm méretű képpontokkal rendelkezik, míg az előlapon a megszokott 8 megapixeles szenzor van. Természetesen nem maradt le az ujjlenyomat olvasó, ez a hátlapon van, míg alatta 3000 mAh kapacitású az akkumulátor.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei P9  Lite (2017) már Android 7.0 Nougat rendszerrel és EMUI 5.0-val érkezik, Magyarországon fekete, fehér és arany színekben vásárolható meg, ára 85 ezer forint a hivatalos viszonteladóknál 2 év jótállással.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával