HírekKiegészítők

Google Daydream támogatást kapott két Huawei okostelefon

A Google 2016 második felében jelentette be a Daydream platformot, amely a hivatalos mobil VR megoldása okostelefonok számára.

A gyártók a Google követelményeinek megfelelve tehetik okostelefonjukat kompatibilissé a Daydreammel. A Huawei-nek is van még két telefonja, amely hivatalosan is kompatibilis a rendszerrel, a Mate 9 Pro és a Mate 9 PORSCHE DESIGN.

Google Daydream kompatibilis Huawei telefonok

Kocsi Judit sport mentáltréning

A Google a saját blogján számolt be, hogy a két Huawei telefon is rendelkezik a Daydream hitelesítéssel, így a kompatibilis headsetekkel kihasználhatják a platfomr adta virtuális valóság lehetőségeket.

Érdekesség, hogy a Google arról is írt, hogy maga a Huawei is dolgozik a saját Daydream-ready kiegészítőjét, amelyet később adhat ki – erről egy képet is közölt. A Huawei VR néven illetett kiegészítő egyszerű használatot ígér, rendelkezik állítható fókusszal, hogy szemüvegesek is használhassák kényelmesen. A telefon kijelzőjére 95°-os rálátást biztosít.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei VR

Jelenleg sajnos sem a Mate 9 Pro, sem a Mate 9 PORSCHE DESIGN nem érhető el Magyarországon, illetve arról sincs információ, hogy a Huawei VR mikor, milyen formában jelenhet meg.

Forrás: Google blog

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával