Hírek

Mobilfizetéssel és eSIM-mel jön a Huawei Watch 2 Pro

A Huawei Kínában bejelentette legújabb okosóráját, amely már eSIM támogatással érkezik.

Huawei Watch 2 Pro

A Huawei Watch 2 Pro kívülről leginkább a második generációs okosóra széria Classic kiadására hasonlít, azonban fő különbség az eSIM támogatás, amelyen keresztül 4G/3G/2G hálózatra képes csatlakozni.

Kocsi Judit sport mentáltréning

Az eSIM egy fizikai kártya nélküli technológia. Segítségével a Watch 2 Pro képes telefonhívást indítani, illetve SMS üzenetek is küldhetők, fogadhatók általa. Az órán dupla mikrofon található, ennek segítségével zajszűrést is ígér a gyártó. Persze a Bluetooth támogatás segítségével egy headset használata az órához sokkal célszerűbb lehet.

Huawei Watch 2 Pro

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az NFC segítségével támogatott a mobilfizetés is, amelyet a kínai felhasználók már ki is tudnak használni, hiszen a vállalat hazájában elérhető a Huawei Pay nevű opció. A Huawei Pekingben, Sanghajban, Kuangtungban és további kínai városokban kínál támogatást a tömegközlekedési rendszerekben, így akár utazásra is használható a Huawei Pay és a Watch 2 Pro együtt. A Kínában népszerű Alipay és a WeChat mobilfizetési szolgáltatását is támogatja az okosóra. A Huawei Watch 2 Pro is megkapta a beépített GPS-t és Beidou helymeghatározást, ennek segítségével akár navigációra és sportolásra is alkalmas az okosóra.

Huawei Watch 2 Pro

A Huawei Watch 2 Pro Kínában válik elérhetővé, nemzetközi megjelenésével kapcsolatban nem áll rendelkezésre információ.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával