Kiegészítők

Olcsó Huawei Watch Milanese óraszíj bemutató

Kipróbáltunk egy olcsó Milanese óraszíjat a Huawei Watch-on, hogy kiderüljön megéri-e.

Olcsó Huawei Watch Milanese óraszíj bemutató

A Huawei Watch számos óraszíjjal kompatibilis, így könnyű lecserélni a gyári bőr, vagy fém szíjat más stílusúra. Ami kicsit hátrány lehet, hogy Magyarországon gyári szíjakat nem lehet hozzá kapni.

Kocsi Judit sport mentáltréning

A Gearbest küldött nekünk egy ezüst Milanese stílusú szíjat, amely kompatibilis a Huawei Watch okosórával is.

A szíj egyáltalán nem drága, 10 dollár, azaz kb. 2600 forint. Szóval akár olcsóbban is megvehető, a Gearbest mobil alkalmazásából 5,4 dollárba kerül, azaz közel felébe. Nézzük tehát meg, hogy mennyire jó egy 100 ezer forintos okosórán egy 1300 forintos szíj.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Olcsó Huawei Watch Milanese óraszíj bemutató

Első ránézésre a szíj kidolgozása nem tűnik rossznak. A gyári szíj cseréje az újra rendkívül egyszerű, pár perces műveletet. Ami viszont már ekkor feltűnik, hogy a rögzítő fülek a gyári szíjon sokkal erősebbnek hatnak, mint az olcsó, utángyártott kiadáson. Ezekből a rögzítőkből kettőre van szükségünk, a szíjhoz pedig tartozott egy harmadik, pót darab is a biztonság kedvéért.

Olcsó Huawei Watch Milanese óraszíj bemutató

A szíjon nincs csat, hanem mágnesesen állítható a csuklónk méretére. Emiatt és az apró láncszemes kialakítás miatt tökéletesen tud illeszkedni az óra a karra. Bár elsőre a kb. 1×0,5 cm-es mágnes tartása erősnek tűnik, azonban a mindennapi használat során már nem tart annyira feszesen, egy kabát ujja, vagy egy kisebb feszítés le tudja pattintani a szíjat, így pedig kevésbé tart erősen, mint a gyári Huawei szíj csatos megoldása.

Olcsó Huawei Watch Milanese óraszíj bemutató

Hogy jól néz-e ki a Milanese szíj, az ízlések és pofonok esete, tehát valószínűleg mindenki szubjektíven tudja eldönteni. Számomra annyira nem jött be ez a dizájn, inkább női csuklón tudnám leképzelni, igaz az alap Huawei Watch ehhez túl nagy méretű. Az 1300-2600 forintos szíj ára csábító lehet, azonban a minősége nem feltétlenül illik a Huawei Watch-hoz, így jobban megérheti igazán tartós, minőségi szíjat vásárolni hozzá.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával