AkcióHírek

Huawei Y3 II és Y5 II Magyarországon

A nyár elejére megérkezett Magyarországra a Huawei belépő telefon palettájának frissítése is, itt az Y3 II és az Y5 II.


A Huawei Y3 II az olcsóbb modell, amely 4,5″-os 480×854 pixeles kijelzőt kapott. Az eszköz négymagos 1 GHz-es processzort kapott, 1 GB RAM és 8 GB háttértár található benne. A hátlapi kamera 5 megapixeles, az előlapi pedig 2 megapixeles. A 2100 mAh kapacitású akkumulátor egészen nagynak számít, jól jön a Dual SIM támogatáshoz.

huawei-y3-ii-1

Kocsi Judit sport mentáltréning

A Huawei Y5 II okostelefon már egy fokkal jobban felszerelt, az 5″-os képernyő 720×1280 képpontos felbontással társul. Ezen kivitel is MediaTek processzorra épül, a négy mag 1,3 GHz-en üzemel. Memóriából és háttértárból nincs több benne, mint az Y3 II-ben, ahogyan a kamera is változatlan, az akkumulátor is csak 100 mAh-val nagyobb kapacitású.

huawei-y5-ii-1

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Mint a két új Huawei modell Android 5.1 Lollipop rendszert futtat EMUI 3.1 felülettel.

Az Y3 II kamera gyűrűje LED-es értesítőként üzemel, jelezhet értesítést, villoghat a csengőhang ütemére, és hangulatot is kifejezhet.

huawei-y3-ii-2

Mind a két modell tartalmaz egy Easy Key nevű okosgombot, amelyhez a felhasználó állíthatja be a funkcionalitást, azaz hogy mire szolgáljon.

huawei-y5-ii-2

Bár a Huawei fekete, fehér, arany, kékes-zöld és rózsaszín árnyalatban is bemutatta a két készüléket, Magyarországra csak az első három árnyalat érkezett meg. A Huawei Y3 II ára bruttó 32 990 forint, míg a Huawei Y5 II-ért 39 990 forintot kell fizetni.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával