Hírek

Huawei Y7 Magyarországon

Magyarországra is lassan, de biztosan megérkeznek a Huawei idei középkategóriába szánt készülékei. Vélhetően a legnagyobb kapacitású akkumulátort kapta ebben a szegmensben, a Huawei Y7.

Huawei Y7

Kocsi Judit sport mentáltréning

Akik aktívan követik a gyártó életét, feltűnhetett, hogy eddig nem volt 7-es számozással ellátott Y-szériás készülék. Vélhetően az Y6 körüli mizériát próbálják tisztába tenni, 2016-ban volt Y6 II, Y6 Compact és Y6 Pro is. Talán ez utóbbinak a közvetlen utódja a Huawei Y7, amely több ponton is hasonlóságot mutat.

Huawei Y7

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az új készülék 5,5 inches HD, azaz 720×1280 képpontos kijelzőt kapott. A jó üzemidőt a nagy kijelző ellenére a 4000 mAh-es akkumulátor fogja szolgáltatni. A teljesítményről a Qualcomm Snapdragon 435-ös chipsetje gondoskodik, melyben négy darab 1,4 GHz-es és négy darab 1,1 GHz-es mag dolgozik. Emellé 2 GB RAM-ot és 16 GB belsőtárhelyet kapunk.

Huawei Y7

A hátlapra egy 12 megapixeles kamera került, a szelfiket pedig a kijelző felett található 8 megapixeles kamerával lőhetjük. WiFi-t a 2,4 GHz-es sávban, a 802.11b/g/n szabványokon kommunikál, Bluetooth 4.1 is adott, navigációhoz GPS és GLONASS műholdakat tud használni és természetesen támogatja a hazai 4G LTE hálózatokat.

Huawei Y7

A készüléken már az Android 7.0 Nougat és a Huawei P10-zel debütált EMUI 5.1 felület fog futni. Magyarországon 64 900 forintos áron már meg-megjelent a hivatalos viszonteladók polcain.

A 2017-es Y-sorozat további tagjai:

 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával