FrissítésHírek

Ilyen az EMUI 5.0

A Huawei tervezte EMUI 5.0, az újonnan kiadott Android 7.0 alapokra nyugszik. A vadonatúj EMUI 5.0, amit a mediterrán tiszta kékjei és fehérei inspiráltak. A kezelőfelület egyszerű és okos, és az EMUI 5.0 fejlett és kimagasló teljesítményt hoz, amivel a okostelefonok még gördülékenyebben működnek.

emui_5_0

Kocsi Judit sport mentáltréning

EMUI 5.0 újdonságok

Tisztább, interaktívabb kezelőfelület – Vadonatúj kezelőfelület és effektek, amit a mediterrán tiszta kékjei és fehérei inspiráltak. Egyszerűsített gesztusok, amivel a legtöbb műveletet 3 lépésben el lehet végezni. Az EMUI 5.0 testre szabhatóbb, Android alkalmazáslistát is biztosítva a felhasználóknak.
Fejlett funkciók – A rendszerműveletek gördülékenyebbek, amivel hatalmas mennyiségű képeket tekinthet meg, weblapokat böngészhet és kereséseket futtathat gyorsabban.
Értesítések – Optimalizált dizájn kombinálja a gyorsindítókat az értesítésekkel a felhasználói műveletek egyszerűsítéséhez. Tartsd nyomva az értesítéseket az üzenetek és értesítések gyors blokkolásához. Az emlékeztető kártyák csoportosításra kerülnek helytakarékosságból.
Három dimenziós feladatkezelő – A feladatok három dimenzióban vannak csoportosítva a felhasználói felületen. Gördülékeny gesztusok lehetővé teszik a felhasználóknak a feladatok közötti görgetést le- vagy felfelé húzással, a feladatok eldobását pedig jobbra vagy balra húzással.
Kamera – A kamera mostantól támogatja a pluginek kezelését. A ritkán használt módok, mint a dokumentum újraigazítás mód pluginként jelennek meg, hogy tárhelyet takarítsunk meg a telefonon.
Névjegyek – Testre szabhatóság és megosztási funkciók kerültek a névjegykártyák alá. A megosztás funkció lehetővé teszi a névjegyek gyors megosztását Bluetooth-on, Facebookon és egyéb módokon. Új szkenner funkció a keresősávban és a zárképernyőn az új névjegyek egyszerűbb hozzáadásához.
E-mail – Olvasatlan e-mailek megjelölése javítva a bejövő mappában. A felhasználók most már gyorsan törölhetnek, csillagozhatnak és megjelölhetnek e-maileket olvasottként vagy olvasatlanként a baloldali menüből.
Beállítások – Új ajánlott beállítások funkció, ami fontos beállításokat javasol a készülék jelenlegi állapota alapján. Mostantól a telefon jobban képes alkalmazkodni a szokásaidhoz. Újonnan tervezett alkalmazáslista került a rendszerbe. Amikor a funkció engedélyezve van, egy alkalmazáslistába rejti a nem rendszeralkalmazásokat a főképernyőről az egyszerűbb, rendezettebb elrendezéshez. Új lista funkció a beállításokban. Az olyan beállításoknál, ahol kettő vagy több lépés kell a beállításokhoz, a felhasználók mostantól közvetlen visszaléphetnek a beállítások főoldalára egy mozdulattal. Új vészhelyzeti információk. A felhasználók megadhatják a nevüket, vércsoportjukat és egyéb információkat, hogy a mentőszolgálat munkatársai láthassák ezt az információt a zárképernyőről. Új iker-alkalmazás (Dual Instant Messaging), egy funkció, ami lehetővé tesz a felhasználóknak a harmadik féltől származó alkalmazásokkal, mint a WhatsApp és Facebook bejelentkezést két külön fiókba.

EMUI 5.0 vs EMUI 4.1

EMUI 5.0 vs EMUI 4.1 – négy újdonság, amiről jó ha tudsz

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával