Hírek

Ilyen lehet a Huawei Mate 9 duó

Evan Blass meglehetősen erős ha kiszivárogtatásról van szó, ezért is vehető egészen hitelesnek az a két Huawei Mate 9 kép, amelyet a Twitter csatornáján posztolt.

A képek a Mate 9 és a Mate 9 Pro modelleket ábrázolják, valószínűleg az első kiszivárgott sajtó fotókról beszélhetünk, hiszen ilyen jó minőségű képet nem láttunk még korábban.

huawei-mate-9-leak-1

Kocsi Judit sport mentáltréning

Pár hete már kibukott a pletyka, miszerint a Huawei kétféle verziót dob piacra a Mate 9-ből, a “hagyományos” mellett egy kétoldalt ívelt kijelzővel rendelkező modellt is, amely előlapi nyomógombot is kap, ezzel pedig szemből meglehetősen hasonlít majd a Galaxy S7 edge modellre is. Ez utóbbi várhatóan Huawei Mate 9 Pro (vagy esetleg Mate 9 Plus) néven debütálhat. A legfrisebb pletykák szerint a Huawei Mate 9 dupla kamerájának egyik fő funkciója lesz a 4x-es optikai zoom (az iPhone 7 Plus ellentétben csak 2x-es zoomot tud). A Pro (vagy Plus) verzió áráról is van infó, állítólag az 1300 dollárt is elérheti, azonban ez valószínűleg a legdrágább kiépítésé lesz.

huawei-mate-9-leak-2

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Mate 9 hamarosan debütál, november 3-án Münchenben várható a sajtóbemutatója.

Forrás: Evleaks

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával