Hírek

Itt a Huawei Mate 9 PORSCHE DESIGN

A Münchenben tartott Huawei Mate 9 bemutatón debütált a Mate 9 Porsche Design kivitel, amely az első ívelt kijelzővel rendelkező Huawei phablet.

huawei-mate-9-porsche-design-1

A limitált kiadású készülék a Huawei Mate 9 alapjaira épül, amelyről itt lehet olvasni, most azonban azt vesszük sorra, hogy miben más a Mate 9 PORSCHE DESIGN készülék.

Kocsi Judit sport mentáltréning

A legszembetűnőbb a kijelző, hiszen ez egy 5,5″-os 1440×2560 képpontos AMOLED panel, amely két oldalt ívelt, pont úgy, mint például a Samsung Galaxy S7 edge esetében. Ezzel a legvékonyabb pontján csak 3 mm a telefon, persze középen azért ennél vastagabb, de így sincs 8 mm.

huawei-mate-9-porsche-design-8

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A kijelző alá került egy fizikai nyomógomb, amely a Huawei-nél nem volt jellemző – ez rögtön számos funkciót kapott. A hátlapi ujjlenyomat olvasót költöztette az előlapi gombba Mate 9 PORSCHE DESIGN esetében a Huawei. Ezen kívül a gomb érintő felületével a szoftveres android vezérlőgombok mindhárom funkciója elérhető érintéssel, vagy simítással.

Így néz ki a Huawei Mate 9 PORSCHE DESIGN

Mivel egy prémium modellről van szó, a Huawei 6 GB LPDDR4 memóriát helyezett az okostelefonba, míg a háttértár az UFS 2.1-re épül és 256 GB kapacitással rendelkezik. Érdekesség, hogy a készülék Dual SIM támogatást kapott, viszont microSD kártyával nem lehet bővíteni – bár talán a 256 GB beépített tárhely mellett erre nincs is szükség.

A matt fekete hátlapon és az előlapon is megtalálható a PORSCHE DESIGH elem, azaz egy felirat és egy logó, ezen kívül eltérés a Mate 9-hez képest, hogy a dupla Leica kamera rendszer alatt és felett van a vaku, valamint a lézeres autofókusz, nem annak két oldalán.

huawei-mate-9-porsche-design-9

A Huawei Mate 9 PORSCHE DESIGN limitált kiadású, ráadásul kétszer drágább, mint a sima Mate 9, Európában 1395 eurós áron lesz megvásárolható.

Tetszik a Huawei Mate 9 PORSCHE DESIGN? Mond el róla véleményed a Facebookon!

 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával