Hírek

A PORSCHE DESIGN Huawei Mate 10 sem lesz olcsó

Münchenben bemutatkozott a második luxus kiadású PORSCHE DESIGN okostelefon is.

PORSCHE DESIGN Huawei Mate 10

A Huawei Mate 10 PORSCHE DESIGN okostelefon A Mate 10 széria többi tagjával együtt mutatkozott be, kiegészítőve a portfóliót egy olyan exkluzív készülékkel, amellyel csak kevesen fognak mutatkozni.

Kocsi Judit sport mentáltréning

Az új PORSCHE DESIGN kívülről ismételen nem tér el nagyban a Pro modelltől, sőt, hardverben is minimális a változás.  Ismételten teljesen fekete készülékházat kapunk. A 6”-os OLED kijelző alatt a PORSCHE DESIGN márkajelzés tűnik fel csak. A hátlap üveg lett, amely a kerámiához hasonlónak tűnik, azonban a Huawei azt mondta, azért lett üveg, mert ellenállóbb, illetve sokkal könnyebb a tömege, így a telefon sem lett nehéz. Amíg a Pro modellen a hátlapon a kameránál egy vízszintes csík van, addig a PORCHE DESIGN-on már vízszintes csík található, azonban csak a készülék kb. felét teríti ez be.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Természetesen egy jól felszerelt telefont kapunk, benne a Kirin 970-es SoC-val, a Mobile AI minden jó tulajdonságával. Marad a Mate 10 Próból átörökített 6 GB GB RAM, valamint a tavalyról megszokott, igen csak tekintélyes 256 GB-os háttértár, ami esetében egyáltalán nem lesz kár, hogy a telefon nem támogatja a microSD kártyás bővíthetőséget.

A PORSCHE DESIGN kiadás ezúttal is komoly kiegészítő csomaggal érkezik. A telefon mellett kézzel készült bőr tok, USB-C headset, UK és EU dugvillás SuperCharge töltő, töltőkábel és USB-C – 3,5 mm Jack adapter található meg.

A Huawei Mate 10 PORSCHE DESIGN okostelefon 1395 euró lesz, annyi mint az elődje volt, a Huawei Mate 9 PORSCHE DESIGN. Ez bizony nem kevés, azonban így is kelendő. A bemutatón elhangzott, hogy a Huawei hat számjegyű mennyiséget értékesített a PD kiadásból, azaz legalább 100 ezer darab talált gazdára egy év alatt.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával