Hírek

Újabb információk a Huawei Mate 9-ről

A Huawei Mate 9-re sokan várnak, ami nem meglepő, ugyanis már a Mate 8 is egészen sikeres volt, illetve még most is az.

A vállalat legújabb phabletjét illetően számos pletyka kering, mind külsőt, mind hardvert és árat nézve. Ezek alapján például várhatóan tűnik a Kirin 960-as SoC, a dupla 20 megapixeles hátlapi kamera, az USB-C csatlakozó, de például a kijelzőt illetően meglepően kevés releváns információ akar kiszivárogni.

Kocsi Judit sport mentáltréning

huawei-mate-8

Most úgy tűnik, hogy a bemutató november 9-én lesz, ráadásul elég sok modell verzió jelenik majd meg a készülékből. Ha hinni lehet a meg nem erősített információknak, az “alapmodell” 4 GB RAM-ot és 64 GB háttértárat tartalmaz majd kb. 150 ezer forintért, de lesz 15%-kal több pénzért 128 GB-os háttértárral is. A csúcsmodell már felveszi a versenyt a konkurens kínai gyártók “nagyzásával”, legalábbis most úgy tűnik, hogy készül 6 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral szerelt kiadás is, ami nagyjából 200 ezer forintnak megfelelő jüanba kerülhet majd. Fontos kiemelni, hogy ezek az árak Kínában lesznek érvényesek, a helyi viszonyokat tükrözi, ha eljut Európába a modell, az árazása másabb lesz, ez egészen biztos.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Állítólag a színeket tekintve is elengedi magát a Huawei és rögtön 9 árnyalatban kínálja majd a Mate 9-et. Borostyán arany és borostyánszürke mellette kerámia fehér, pezsgő arany, mokka arany, ezüst, rózsaszín arany, fényes fekete és szürke szín is várható. A 9-es szám bűvölete tovább tart majd, ugyanis a bemutató november 9-én várható Kínában, ez reális is lehet, egy éve a Mate 8 ázsiai verziója is hasonló időzítéssel debütált. Ha nem változtat az időzítésen a Huawei, akkor talán januárban érkezhet Európába és Magyarországra a Mate 9, persze ez akár máshogy is lehet. Az új phablet lehet a kínai gyártó első eszköze, amely Android 7.0 Nougat operációs rendszerrel és a megújuló EMUI 5.0-val kerül piacra.

Forrás: Phonandroid

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával