Hírek

A helyszínről jelentkezünk a barcelonai Huawei sajtóbemutatóról

Bár az MWC 2020 elmarad, a Huawei sajtóbemutatója nem. Eredetileg február 23-án, Barcelonában lett volna, amely nem marad el, csak egy nappal csúszik el.

A helyszínről jelentkezünk a barcelonai Huawei sajtóbemutatóról

A Huawei megerősítette azt, hogy február 24-én fogja tartani a sajtóeseményét, amelyen azon újdonságokat jelenti be, amelyeket az MWC 2020-on szeretett volna prezentálni. Az esemény ugyan úgy Barcelonában lesz, információim szerint a HuaweiBloggal én leszek az egyetlen hazai sajtós, aki személyesen is ott lehet a bemutatón.

A bemutató élőben nyomonkövethető lesz a YouTube-on is, így otthonról is kényelmesen megtekinthető, lehet sokaknak meglepő, de még a Huawei Mate 30 Pro telefonon is.  Az esemény 14:00-kor fog kezdődni hétfőn.

Számos újdonságot is várunk a Huawei-től, az egyik a Mate Xs, amelyről korábban a vállalat vezetői már beszéltek, ezen kívül nem lepődnénk meg új notebookon, 5G-s kiegészítőkön sem.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az élő közvetítést követően nem sokkal később kezdődik az első Huawei Online Developer Day eseménye, amely szintén megtekinthető lesz a hazai felhasználók számára is.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával