Hírek

A Huawei bejelentette a Nova 7 telefontriót

A Huawei bemutatta a Nova 7 szériát Kínában, ami három különböző modellt hozott.

Huawei Nova 7 széria

A Huawei Nova 7 Pro az első Nova sorozatú modell, amely 70 fokos hajlított kijelzőt kapott. A 6,57”-os OLED panel dupla kamerás punch hole-t is kapott. A sima Nova 7-be 6,53”-os OLED, míg a Nova 7 SE-be 6,5”-os LCD panel került, ez utóbbi két modell egyaránt lapos kijelzővel és “hagyományos” kicsi kijelzőbe vágott lyukkal érkezik.

Huawei Nova 7 széria

Mind a három modell quad-camera felépítéssel jelenik meg, amelyek fő egysége egy 64 megapixeles szenzor, ami mellé 120 fokos ultraszéles látószögű, telefotó és makro kamera is került. A Nova 7 Pro viszont megkapta a P30 Pro és P40 Pro fő fegyverét, az 5x-ös optikai zoomot is, optikai képstabilizátorral. A szelfikhez a Nova 7 Pro esetén 32 megapixeles és 8 megapixeles szenzor tárhul, utóbbi széles látószöggel. A Nova 7 és Nova 7 SE “csak” egy 32 megapixeles kamerát kapott.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Nova 7 széria

A teljes Nova 7 széria 5G támogatással érkezik, azaz mind a három modell támogatja a legújabb generációs hálózatot. A Nova 7 és Nova 7 Pro ehhez az új Kirin 985 5G chipet kapta, míg a Nova 7 SE-be a szintén új Kirin 820 5G került. További hasonlóság, hogy a trió minden tagja 4000 mAh kapacitású akkumulátort kapott, 40 wattos Huawei SuperCharge töltési sebességgel.

Természetesen a legújabb szoftverrel jön minden Nova 7 modell, ami Android 10-et és EMUI 10.1-et jelent. A kijelző alá épített ujjlenyomat olvasó (a Nova 7 SE esetén a bekapcsológombba került) mellett van színes AOD támogatás is.

A Huawei Nova 7 széria Kínában fog piacra kerülni elsőnek, nemzetközi megjelenésről nincs még pontos információ.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával