Akció

A legjobb karácsonyi ajándék ötletek 2020-ban – 1. rész

Lepd meg karácsonyra szeretteid egy egyedi, nekik szánt telefontokkal, amely nem csak a telefonját fogja megvédeni, de segít a környezetvédelemben is!

A Huaweiblog olvasóinak talán már ismerős a Melian márka, amely olyan, környezettudatos fa hátlapos okostelefon tokokat kínál, amelyek jól néznek ki és könnyen személyre szabhatók.

Készíts egyedi mintával fa hátlapos tokot és mentsd meg a Földet
Citromfű mag és kedves üzenet is járt az egyedi tok mellé.

A 2020-as karácsonyra készülve Soma jelezte is, hogy felduzzasztották a kínálatukat, számos új okostelefon típusra vált elérhetővé tok náluk, mellette pedig még több egyedi mintát kaptak.

A következő Huawei telefonokra érhető el a Melian tok:

A Huawei modelljei mellett egyébként már Samsung (Galaxy Note10, Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy S10 Plus, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Galaxy S7 Edge, Galaxy A70 és Galaxy A71) , valamint Apple (iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone SE 2020, iPhone SE, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6S és iPhone 6) márkára is kínálnak okostelefon tokokat.

Továbbra is lehet rendelni gravírozás nélküli, “natúr” fa hátlapos tokot, de sokkal izgalmasabb a mintázatokkal ellátott kiadás. Egész kollekciók váltak elérhetővé, például kutyásoknak, világjáróknak, sportrajongóknak, gamereknek, horgászoknak, autófanoknak, de még bulizóknak is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Új kollekciók:

Ha még így sem találnád meg a tökéletes telefontok mintát, nincs gond, a Meliannál lehetőség van egyedi, saját mintázattal is megrendelni a tokokat. A toktervezőt itt mutattam be korábban, nevek, szövegek, logók, ikonok is felkerülhetnek.

Nem tetszik az ajándék? Nincs baj!

Gyakori probléma, hogy nem passzol, vagy nem tetszik a karácsonyi ajándék. Erre nyújt védelmet a Melian egyedi, 90 napos pénzvisszafizetési garanciája. Ha nem tetszik a tok, csak visszaküldöd és visszafizetik az árát, magyarázkodni sem kell érte.

Melian Huawei P40 Pro tok

A Melian küldetése a környezetvédelem, így az eladott tok után fákat ültetnek Magyarországon. Ezzel segítik az erdősítést, illetve csökkentik a vállalkozásukkal járó környezeti terhelést, ebben pedig részt vesz minden vásárló.

A cikk szponzorált megjelenést tartalmaz. Ha a cikkben lévő linkre kattintva Melian tokok vásárolsz, azzal támogatod a HuaweiBlog működését is. Köszönjük.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával