Hírek

A MoreApps segít megtalálni kedvenc alkalmazásaid

A Google szolgáltatásokat mellőző új Huawei modellekkel szemben sokak ellenérve az alkalmazások beszerzésének nehézsége, ezt próbálja most kiküszöbölni egy alkalmazás.

A MoreApps segít megtalálni kedvenc alkalmazásaid

Az AppGallery kínálata bővül, ennek ellenére tény, hogy számos alkalmazás nem érhető még el, ilyenkor a Huawei azt ajánlja, hogy használjuk a szolgáltatás webes verzióját, töltsük le az app fejlesztő oldaláról az alkalmazást, vagy esetleg használjunk alternatív megoldásokat az appok beszerzésére, pl. küldjük át Phone Clone-nal egy másik eszközről, vagy töltsük le az appot más alkalmazás boltból, ilyen az Amazon AppStore, vagy az APKPure.

A MoreApps egyfajta “gyűjtő alkalmazás”. Ebben számos alkalmazást lehet megtalálni, majd megnyitva azt megmutatja, hogy honnan lehet beszerezni azt. A legjobb esetben, ha megnyitunk egy appot app keresést a MoreApps-on belül, akkor  az köszön vissza, hogy letölthetjük az AppGallery-ből közvetlenül.

Persze vannak olyan appok, amelyek még nem érhetők el az AppGallery-n keresztül. Ilyenkor a MoreApps megmutatja, honnan tölthetjük azt le. Ha a fejlesztő kínál direkt APK letöltést, akkor átirányít oda, vagy ha csak web verzióban használható, akkor erre kapunk instrukciót.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Előfordul olyan app is, amelyet alternatív alkalmzásboltból lehet letölteni. Ehhez célszerű telepíteni az APKPure appot és ezt követően ezeket is egyszerűen lehet telepíteni a telefonra.

Természetesen a MoreApps sem old meg mindent, illetve van benne hiba. Jelenleg elérhető közel az összes fontosabb Google alkalmazás benne, amelyek akár telepíthetők is, viszont amelyk GMS csomagot igényel, az ugyanúgy nem fog menni a készüléken.

A MoreApps segít megtalálni kedvenc alkalmazásaid

A MoreApps nem egy csodafegyver, mindösszesen egy kis segítség a Huawei-nek addig, amíg a fejlesztők nem teszik elérhetővé a jelenleginél is nagyobb számban az alkalmazásaikat a Huawei alkalmazásboltjában, az AppGallery-ben, illetve segítség a felhasználóknak, megtalálni azokat az appokat, amelykre szükségük lehet.

Fedezd fel az AppGallery-vel!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával