FunkciókHírek

A Samsung másolta a Huawei Magazin feloldását

Évekkel ezelőtt vezette be a Huawei a Magazin feloldás nevű zárképernyő megoldását, amely 2016 elején az EMUI 4.1-ben már megtalálható volt, ezt pedig most a Samsung is átvette!

Huawei P Smart Z

A Magazin feloldás egy olyan zárképernyő megoldás, amelynél a háttérképek automatikusan változnak, ráadásul a Huawei folyamatosan frissíti ezeket a képeket, különböző témák alapján, gyakran évszakhoz is illeszkedő stílusban. Több alkalom volt, amikor budapesti fotók is bekerültek a Huawei okostelefonok zárképernyőjére, a Parlament,  a dunai hidak és a jellegzetes sárga villamos is látható volt már.

Magazin feloldás EMUI 9.1 alatt
Magazin feloldás EMUI 9.1 alatt

Most a Samsung a OneUI felhasználói felületének frissítésekor tette elérhetővé a “Dinamikus zárolt képernyő” funckiót, amellyel minden bekapcsoláskor módosul a zárolt képernyő háttérképe, oldalra lapozva rajta lehet megtekinteni a képeket, a beállításokban témák szerint lehet válogatni, hogy milyen stílust látna szívesen a felhasználó, ráadásul kéthetente frissíti a Samsung a képeket, újabbakat hozzáadva. Pontosan úgy, ahogyan a Huawei készülékein van, 3 éve, csak a Huawei hetente ad hozzá új képeket.

Dinamikus zárolt képernyő a OneUI-ban
Dinamikus zárolt képernyő a OneUI-ban

A Dinamikus Zárolt képernyőnek nevezett funkciót egyik olvasónk, Zoltán vette észre a Samsung Galaxy S10+ készülékén egy frissítést követően, köszönjük neki, hogy beszámolt róla.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Letölthetők a Mate 30 Pro háttérképei

Állítsd be háttérképnek a telefonodat belülről

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával