Akció

Ajándékutalvány a Vodafone-nál a P40 Lite és P40 Pro vásárlóknak

A szolgáltatók közül a Vodafone vette fel először a P40 Pro és P40 Lite modelleket a kínálatába, az első vásárlók pedig akár ajándékutalványt is kapnak.

Huawei P40 Pro 5G

A szolgáltató igyekszik biztosra menni, hogy elkerülje az ügyfélpanaszokat azzal kapcsolatban, hogy a készülékeken nincs Google Mobile Services, ezért is nyújt a vásárlás előtt egy korrekt tájékoztatást erről. Ennek részeként azonban arra kéri a készülékeket vásárlókat, hogy a vásárlást követően vegyenek részt egy önkéntes felmérésben, amelyet ha teljesítenek, egy 5000 forint értékű eMAG kupont kapnak cserébe.

A Kantar piackutatócég segítségével végzi a felmérést a Vodafone, a vásárlást követően pár napon belül kap a tulajdonos SMS-ben egy linket, amelyen az űrlapot kb. 10 perc alatt lehet kitölteni és kifejteni a véleményét a Huawei Mobile Services megoldásaival és az új P40 szériás készülékekkel.

Az 5000 forintos vásárlási utalvány a kérdőív kitöltését követően jár. Emellett azonban a Vodafone 1 forintos, jelképes áron ad a P40 Lite mellé egy Huawei Band 4 Pro GPS-es okoskarkötőt, míg a P40 Pro mellé egy Huawei Watch GT 2 GPS-es sportórát.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei P40 Pro 5G a Vodafone-nál Watch GT 2-vel

Huawei P40 Lite ráadás Band 4 Próval a Vodafone-nál

Forrás
Vodafone

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával