Hírek

Bemutatkozott a Huawei Enjoy Z 5G

A Huawei bejelentette az első alsó-középkategóriás okostelefonját 5G-vel, amely azért némileg magasabban felszerelt, mint az megszokhattuk.

 

Enjoy Z 5G néven érkezik az újdonság, magáról az Enjoy szériáról azt érdemes tudni, hogy csak Ázsiában kerül piacra és nagyjából az európai Y szériának megfelelő modellekről van szó. Az új Huawei Enjoy Z 5G azért elég jól eltalált hardvert kapott, hiszen a 6,5”-os FullHD+-os IPS kijelző 90 Hz-es képernyőfrissítési rátával rendelkezik, pont mint a P40 Pro is.

A hardveres erőről a MediaTek Dimensity 800 SoC gondoskodik, mellé 8 GB RAM kerülhet, míg a háttértár 128 GB, ezt NM Carddal lehet bővíteni szükség esetén. Az üveghatású hátlap alá 4000 mAh kapacitású akkumulátor kerül, 22,5 wattos SuperCharge töltéssel.

Az Enjoy Z 5G hátoldalán egy 48 megapixeles főkamera mellett 8 megapixeles, 120 fokos látószögű kamera és egy 2 megapixeles makró kamera van, míg az előlapi notch 16 megapixeles szenzort tartalmaz. Az ujjlenyomat olvasó a bekapcsológombba került.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az Android 10-zel és EMUI 10.1-gyel Kínában piacra kerülő modell 5G-t, Dual VoLTE-t, 802.11ac WiFi-t, Bluetooth 5.0-t, egyaránt támogat. A készülék fekete, kék és rózsaszín kiadásban fog megjelenni a gyártó anyaországában.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával