Hírek

Bőrhátlapos óriáskijelzős Huawei-ek debütáltak

A Huawei Kínában bejelentette az új Enjoy 9 Plus és Enjoy MAX okostelefon duóját.

Bőrhátlapos óriáskijelzős Huawei-ek debütáltak

A két új telefon gyakorlatilag a Honor által korábban kiadott 8X és 8X Max Huawei néven kiadott opcióját jelenti. Az Enjoy 9 Plus 6,5”-os notch-os kijelzőt kapott, ami 2340×1080 képpontos felbontással rendelkezik. Alatta az új Kirin 710-es SoC-vel van ellátva, GPU Turbo támogatással. A 4 GB RAM mellé 64, vagy 128 GB-os kiadás is elérhető lesz belőle. A középkategóriás okostelefon 4000 mAh-s akkumulátort kapott. A hátoldalon 13 megapixeles AI kamera van egy 2 megapixeles másodlagos szenzorral kiegészítve, míg a notch-on található előlapi kamera 16 megapixeles. A készülék fekete, kék és lila (két tónusú) hátlapokkal kerül piacra.

Bőrhátlapos óriáskijelzős Huawei-ek debütáltak

A Huawei Enjoy MAX nagyobb, 7,12”-os képátlóval rendelkezik, ezt tehát már-már akár tabletnek is nevezhetnénk. Ebbe a Qualcomm Snapdragon 660-as SoC került, ez is 4 GB RAM került és a háttértár itt is 64, vagy 128 GB lehet majd. A nagyobb kijelzőhöz 5000 mAh-s akkumulátor tartozik, amit 18 wattos gyorstöltéssel lehet újra feltölteni, ráadásul USB-OTG támogatásával a hatalmas akkumulátorról akár más eszközök töltésére is van lehetőség. Az Enjoy Max hátlapjára 16+2 megapixeles kamera rendszer került, ez esetben is elérhető a 22 különböző téma felismerésére képes AI rendszer. A legnagyobb érdekesség a Huawei Enjoy MAX esetén a hátlap, az ugyanis bőrhatású, fekete, fehér és barna árnyalat lesz. Arról egyelőre nincs információ, hogy milyen minőségű a valóságban, azaz hogy ténylegesen bőr (mint a P20 Pro új kiadásában), vagy, ami valószínűbb, hogy valamilyen bőrt imitáló megoldásról van szó.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az új Huawei Enjoy 9 Plus és Enjoy MAX az ázsiai piac számára készült, így magyarországi megjelenésére nem kell várni, nem valószínű, hogy a Huawei behozza ezen modelleket Európába ebben a formában.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával