Hírek

Born Fast, Stay Fast – kiderült mennyire maradt gyors valójában a Mate 9

2016 novemberében debütált a Huawei Mate 9, a Born Fast, Stay Fast szlogennel. 2 évvel a bemutatót követően demonstrálta ígéretét a Huawei.

Huawei Mate 9

A videóban öt Huawei Mate 9 tulajdonost mutatnak be, többek között a Notebookcheck.com szerkesztőjét is. Mindannyian legalább egy éve használják a Mate 9 készüléküket, de van olyan, aki már két éve. A készüléküket behelyezték a Huawei egyik teszt eszközébe, amely egy robot segítségével méri a készülék sebességét működés közben.

A felhasználók maguk is elismerték, hogy a Mate 9 teljesítménye továbbra is kiváló és megfelelően gyors. E mellett a teszt azt mutatja, hogy a legalább 1 éve használt, “belakott” rendszerrel ellátott telefon mindösszesen 15%-kal lassabb, mint egy frissen beüzemelt, felhasználói adatoktól és alkalmazásoktól mentes új Mate 9.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei a Mate 20 Pro bemutatóján is elővette a Born Fast, Stay Fast elvet. Akkor azt állította a vállalat, hogy a Mate 20 Pro okostelefon esetében 1,5 évet követően ezen a teszten mindösszesen csak 5%-nyi lassulás várható.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával