Jelentkezz játékvezetőnek!
Frissítés

Bővült az Oreóra frissülő Honorok száma

Újabb Honor modellek lettek megerősítve, amelyek Android 8.0 frissítést kapnak.

A Honor 9-re már egyes régiókban folyik a béta teszt, tehát ez a modell is kapni fog a jövőben Oreót. Mellette most a Honor megerősítette azt, hogy további modellek is megkapják majd a legfrissebb Androidot, illetve vele együtt az EMUI 8.0 felületet.

Ezúttal a Honor 8 Pro, a Honor 9i, a Honor 8 Lite, a Honor 7X, illetve a Honor 9 Lite modellekről tudni azt, hogy frissülni fognak Android 8.0-ról. A listát nézve, a Honor 8 Pro elérhető hazánkban, így ezen modell hazai tulajdonosai várhatják majd a jövőben a friss rendszert. A Honor 9i, illetve a Honor 7X nem érhető el Magyarországon. A Honor 8 Lite Magyarországon Huawei P9 Lite 2017 néven fut. Bár a Huawei nem erősítette meg, hogy az európai modell is kap Oreót, ennek ellenére elég erős az esély arra, hogy nem csak Honor néven kapja meg ezt a szoftvert a készülék.

A Honor 9 Lite okostelefont december végén jelentette be Indiában a Honor. Ennek a modellnek az európai megjelenéséről még nincs információ, így nem is tudni azt, hogy kapható lesz-e Magyarországon, vagy sem.

A most megerősített 5 készülék nem egy végleges lista, azaz ha a Huawei még nem erősített meg egy modellre érkező frissítést, az nem jelenti azt, hogy az feltétlenül le is marad.

Érdekel, hogy mikor frissül a Huawei, vagy Honor telefonod Android 8.0 Oreo rendszerre? Itt van minden elérhető információ!

Hasonló cikkek

Close

Adblockert érzékeltünk.

Kérjük kapcsold ki a reklámblokkolót. Köszönjük.