Hírek

Érdekes lett a Huawei Nova 5i Pro

Kínában debütált az új Huawei Nova 5i Pro okostelefon, amely a tavalyi Mate 20 szériához rendkívül hasonló külsőt kapott.

Érdekes lett a Huawei Nova 5i Pro

A Huawei Nova 5i Pro okostelefon 6,26”-os FullHD+ felbontású kijelzőt kapott, amelyen a bal felső sarokba vágott lyuk tartalmazza a 32 megapixeles, f/2.0 aperatúrával rendelkező szerlfi kamerát, ezen kívül pedig vékony kerettel rendelkezik.

A telefon hátlapja a Huawei Mate 20 modellhez nagyon hasonlít, a 3D-s felületen a kamera ugyan úgy a négypontos dizájnt kapta, ráadásul még az arányok is hasonlók. A Nova 5i Pro négykamerás rendszert kapott, amelynek fő szenzora a 48 megapixeles F/1.8-as aparatúrával rendelkező egység. Ezt kiegészíti egy 8 megapixeles Super Wide Angle, egy 2 megapixeles makró és egy 2 megapixeles mélységélesség érzékelő szenzor. A kamerasziget mellé jobb oldalra került a vaku, lentebb pedig egy ujjlenyomat olvasó kapott helyett.

A fekete, Aurora (kék-lila) és zöld árnyalatban elérhető hátlap alatt 4000 mAh kapacitású akkumulátor található, amely a Huawei új, 20 wattos gyorstöltési megoldásával tölthető fel. Az Android 9.0 Pie-t és EMUI 9.1.1-et futtató okostelefon belsejében az új Kirin 810-es SoC található meg. RAM-ból 6 és 8 GB, háttértárból 128 és 256 GB kerülhet bele.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Nova 5i Pro telefon augusztus 2-től vásárolható meg Kínában, 6/128 GB, 8/128 GB és 8/256 GB kiadásban. Nemzetközi elérhetőségről nincs információ.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával