Hírek

Érkezik a Huawei Y6p

A Huawei Y5p mellett érkezik az új Y6p is, ami nagyobb kijelzőt és minimálisan jobb felszereltséget kínál, azonban továbba is csak belépőszinten.

A Huawei Y6p okostelefon 6,3”-os IPS kijelzője 720×1600 képpont felbontású, itt a keret vékonyítása értekében már notch-os előlapi kamera került alkalmazásra. A telefon belsejében nyolcmagos MediaTek MT6762R típusú processzor, 3 GB RAM és 64 GB háttértár található meg, microSD-s bővíthetőséggel.

Érkezik a Huawei Y6p

A telefon hátoldalára tripla kamerarendszer került, először az alsó-középkategóriában (2 évvel az első háromkamerás csúcsmodell, a Huawei P20 Pro után), a főkamera 13 megapixeles, kapott egy 5 megapixeles széleslátószögű kamerát, illetve egy 2 megapixeles szenzort, mélységélesség érzékeléshez.

Az egyik különlegessége a Huawei Y6p-nek az akkumulátora, ami 5000 mAh kapacitású, a feltöltéshez viszont sok idő kell majd, ugyanis csak 10 wattos töltést támogat,  microUSB-n keresztül. Bekerült az ujjlenyomat olvasó, NFC opcionálisan van egyes kiadásokban (MED-LX9-ben nincs, MED-LX9N-ben van NFC), mellette 4G támogatás, Dual SIM, Bluetooth 5.0 és jack csatlakozó is adott. Érdekesség, hogy az Y6p nem csak hogy rendelkezik FM rádióval, azt headset nélkül is képes kezelni.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Friss, Android 10 operációs rendszerrel, EMUI 10.1 felülettel, Huawei Mobile Servicesszel és AppGallery-vel érkezik rövidesen az új Huawei Y6p fekete, zöld és lila árnyalatokban.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával