Hírek

Európába érkezett a Huawei MediaPad M6

Spanyolországban vált először elérhetővé az EU-ban a Mate 30 Pro, most pedig a Huawei újabb érdekességet kínál a helyi felhasználóknak, a MediaPad M6-ot.

Európába érkezett a Huawei MediaPad M6

A MediaPad M6 sorozat a Huawei legkelendőbb flagship tabletje, több mint 2 millió darab került a felhasználókhoz az előtt, hogy a készülék elérhetővé vált volna az európai piacon. Most viszont megjelenik a készülék Spanyolországban, nem is akárhogy.

A Huawei MediaPad M6 tablet 10,8”-os 2K-s kijelzővel rendelkezik, amit a dual NPU-val ellátott Kirin 980 SoC lát el teljesítménnyel, az üzemidőről pedig egy 7500 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik. A spanyol piacra 4 és 6 GB RAM-mal szerelt modell is kerül, míg háttértárból 64 / 128 / 256 GB opciókból választhatnak a vásárlók.

A Harman / Kardon hitelesítéssel rendelkező négyhangszórós audio rendszer mellé négy mikrofon is társul, komoly zajszűrési képességgel.  A MediaPad M6 elérhető csak WiFi-s kiadásban (802.11ac támogatással) és WiFi+LTE verzióban is. A kijelző felett 8 megapixeles, a hátlapon 13 megapixeles kamerával van ellátva.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Európába érkezett a Huawei MediaPad M6

Érdekesség, hogy amíg Kínában Android 9.0 és EMUI 9 rendszerrel érhető el a MediaPad M6, addig a spanyol piacra már Android 10-zel és EMUI 10-zel került, rögtön ez fogadja a vásárlókat, ezzel el a Huawei első tabletje EMUI 10-zel.

A MediaPad M6 támogatja a hozzá szánt M Pen stylust, van sima védőtok és billentyűzetes tok is hozzá, amivel PC módban még több mindenre használható.

A készülék egyelőre csak Spanyolországban tűnt fel, a Mate 30 Pro modellhez hasonlóan GMS, azaz Google Mobile Services nélkül, helyette a HMS (Huawei Mobile Services) szolgálja ki az igényeket.

Huawei Mobile Services (HMS): Minden amit tudnod kell róla

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával