Hírek

Ezt a videót a Huawei P30 szériával készíthették

Egy népszerű YouTuber, Parker Walbeck töltött fel egy igen érdekes videót, ami valószínűleg a Huawei P30 Pro modell spéci kameráin keresztül lett rögzítve.

Ezt a videót a Huawei P30 szériával készíthették

Parker a videóban elmondja, hogy Mexikóban készült a videó, egy titkos projekt keretein belül, amelyben kipróbálhatott egy olyan okostelefont és azokkal készíthette a videója fotóit és képeit, amelyet még nem jelentettek be, de hamarosan ez is megtörténik.

Sem a Huawei, nem a P30 Pro neve nem hangzik el a videóban, azonban valószínűleg ez egy felvezető kampány kifejezetten az új bejelentésre. A videóból megtudjuk, hogy a készülék kapott egy speciális kamerát kifejezetten a zoom miatt, amelyet videózásra is nagyon jól lehet használni, illetve a mesterséges intelligencia is besegít a stabilitásban és a képrészletesség növelésében.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A videóban is elhangzik, valamint alatta is szerepel a leírásban, hogy a videóban látható képsorok a még be nem mutatott okostelefonnal készültek, azon képi anyagok azonban, ahol Parker a telefont tartja a kezében (ez ki van takarva persze), az DSLR kamerával készült, ez a rész a videóban is feliratozva van. Illetve a leírás azt is tartalmazza, hogy egyes videós részek külön gimbal stabilizátor használata mellett készültek.

Ha valóban a Huawei P30 Próval készült a videó – amire nagyon jó esély van, akkor biztony a Huawei következő csúcsmodellje végre olyan területen is fejlődhet, ahol elődei gyengébben teljesítettek, hiszen korábban a videózásnál joggal várhattunk el többet a Huawei készülékeitől.

Itt az első hivatalos videó a P30 szériáról

A Huawei P30 széria bemutatója március 25-én lesz, az élő videós közvetítés itt lesz elérhető, mi pedig a helyszínről közvetítünk majd.

Forrás
YouTube

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával