Akció

Huawei akciók a Telekomnál

A Telekom több Huawei modell ára is csökkent, így kínálva jó ajánlatot, akár előfizetés megkötése nélkül is.

Itt az új Huawei Y6s

Az okostelefonok közül két ajánlat van, ami említésre méltó. Az egyik a januárban megjelent Huawei Y6s modell, ami egy alsó-középkategóriás modell. A 6,1”-os kijelzővel, 3 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel a Dual SIM-es Y6s ára kártyás Domino csomagban 29 920 forint, ami teljesen jó, hiszen kb. 45 ezer forintról indul a kiskereskedelmi partnereknél. Előfizetéssel hamar csökkenthető az ár, Mobil M és 3 GB net esetén (6840 ft-s havidíjjal) már csak 6820 forint a telefon ára, magasabb díjcsomaggal pedig ingyen is elérhető.

A Huawei P30 okostelefon akkor lesz csak igazán jó ajánlat, ha valaki online rendeli meg, ekkor ugyanis jár mellé egy Huawei Band 4 Pro GPS-es okoskarkötő, kb. 30 ezer forint értékben. Domino Fix kártyás csomagban a telefon és a karkötő 147 180 forint, ez nagyjából olcsóbb, mint a kisker partnerek ajánlatai, ráadásul itt van ajándék Band 4 Pro, ami nagy érték lehet. Itt is csökkenthető szépen az ár, ha valaki előfizetéssel, hűségidővel vásárolja meg a készüléket, persze nagyban befolyásolja az engedmény mértékét a választott csomag.

A Huawei Watch GT 2e-t is felvette a Telekom a kínálatába. Egyelőre csak zöld színű szíjjal és ezüstös tokozással érhető el a szolgáltatónál, listáron 59 900 forintért, így némileg olcsóbban, mint amennyiért a hivatalos kiskereskedelmi partnerek kínálják akción kívül.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával