Hírek

Huawei Band 4 Pro GPS-es okoskarkötő Magyarországon

A Huawei Band 4 Pro okoskarkötő is Magyarországra érkezik,  rendkívül sok óra számlappal és GPS-szel.

Huawei Band 4 Pro GPS-es okoskarkötő Magyarországon

A Huawei Band 3 Pro utódjaként érkező Band 4 Pro az új Huawei TruSeen 3.5-ös pulzus nyomonkövetéssel dolgozik, 24 órás felügyelettel és túl alacsony, valamint maximális átlagos pulzus esetén is jelez a felhasználónak. Mellette a TruSleep 2.0 az alvást követi nyomon, négy alvási fázist tud mérni, illetve hat alvási problémát képes azonosítani és javaslatokat adni a jobb alvás érdekében.

Huawei Band 4 Pro GPS-es okoskarkötő Magyarországon

Az elődjéhez hasonlóan a Huawei Band 4 Pro is kapott beépített GPS-t, ennek segítségével a kültéri edzésprogramok esetén elég pontosan tudja követni a megtett távolságot, ez lehet akár séta, futás, biciklizés, vagy akár úszás is. Ezeken felül pedig a beltéri edzésprogramok esetén is széleskörű információval tud szolgálni az edzés végén.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Band 4 Pro GPS-es okoskarkötő Magyarországon

A Huawei Watch Face Store segítségével rendkívül széles számlap felhozatalt ígér a Huawei, amelynek segítségével szélesebben személyre szabható az okoskarkötő.

A Huawei Band 4 Pro okoskarkötő fekete, piros és rózsaszín árnyalatban érkezett meg Magyarországra, 29 ezer forint körüli bruttó áron, Budapesten a SHOPMARK-ban lévő Huawei Experience Store-ban és az Arena Mallban lévő Huawei Pop-up Store üzletben már megtekinthetitek és meg is vásárolhatjátok.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával