Akció

Huawei FreeLace Pro headset magyarországi ár és vásárlás

Magyarországon is megjelent az új Huawei FreeLace Pro, amely már aktív zajszűrést kínál a felhasználóknak.

Debütált a Huawei FreeLace Pro ANC headset

A dual-aktív zajszűrési funkció segít a használójának, hogy még jobb minőségben szűrje ki a környezeti zajokat a Huawei FreeLace Pro. Mellette összesen három mikrofon dolgozik a hangrögzítésen, hogy telefonhívás közben tisztábban lehessen hallani a beszédhangot. A Huawei FreeLace Pro az első headset, amely megkapta a kínai Electronic Audio Industry Association által kiadott Bluetooth Headphone Noise Reduction hitelesítést.

A tavaly bemutatott FreeLace-hez hasonlóan, ha a jobb oldali fülhallgatót lehúzzuk a hangerőszabályzó modulról, akkor előbújuk az USB-C csatlakozó, amelyen keresztül feltölthető a headset, akár telefononról is, illetve ez szolgál a HiPair párosítási megoldáshoz is (amihez EMUI 9.1, vagy újabb rendszerverzió szükséges). A Huawei ígérete szerint 5 perc töltés elég lehet 6 óra zenehallgatáshoz, míg egy teljes feltöltéssel akár 24 óra lejátszási idő is elérhető (zajszűrés nélkül).

Az új FreeLace Pro ára Magyarországon bruttó 42 990 forint a hivatalos kiskereskedelmi partnereknél. Elsőnek fekete színben érhető el, később várhatóan jön belőle a sötétzöld kiadás is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával