Akció

Huawei Matebook D 14 notebook Magyarországon

Megjelent hazánkban a Huawei Matebook D14 notebook, amely a nagytesójához képest kisebb kijelzővel próbál hódítani.

Huawei Matebook D 14 notebook Magyarországon

Bár Magyarországon a 15,6”-os notebookok viszik el a piac nagy részét, azaz ezt a kijelzőméretet választják a legtöbben, azért a kisebb megjelenítők után is van érdeklődés. Éppen ezért hozhatta el hazánkba a Huawei az új 2020-as MateBook D14-et, amely egy otthoni és kisvállalati felhasználásra is ideális notebook 14”-os IPS kijelzővel.

A kisebbik Matebook D egyféle konfigurációval jelent meg egyelőre Magyarországon, így a FullHD kijelző mellé AMD Ryzen 5 3500U processzor, 8 GB DDR4 RAM és 512 GB-os SSD társul. A notebook kapott 802.11a/b/g/n/ac WiFi-t, Bluetooth 5.0-t, USB-C-s töltőt, egy HDMI-t, egy USB 3.0-t, egy USB 2.0-t és egy audio csatlakozót, illetve ebbe is belekerült a billentyűzetbe süllyeszthető webkamera is. A Matebook D14 is előretelepített Windows 10 Home operációs rendszerrel érkezik és támogatja a Huawei Share OneHop adatátvitelt a kompatibilis telefonokkal.

Huawei Matebook D 14 notebook Magyarországon

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

2020. július 20. és augusztus 2. között a Huawei Matebook D14 első vásárlói egy Huawei CD60 notebook hátizsákot és egy CM61-es Bluetooth headsetet kapnap ráadásként a MediaMarktnál, az Extreme Digitalnál, az Euronicsnál, az eMAG-nál, a Notebook.hu-nál és a Laptop.hu-nál. A Matebook D14 nyitóára 264 990 forint.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával