Frissítés

Huawei P10 Lite Android 8.0 Oreo frissítés

Újabb modellre, ezúttal a Huawei P10 Lite-ra lett elérhető az Android 8.0 Oreo frissítés.

Huawei P10 Lite Android 8.0 frissítés

Az elmúlt napokban számos felhasználónál feltűnt a WAS-LX1 8.0.0.362(C432) build számmal rendelkező frissítés. A 2,54 GB méretű, OTA-n keresztül érkező szoftver Android 7.0-ról és EMUI 5.1-ről frissíti fel a P10 Lite modellt Android 8.0 Oreo és EMUI 8.0 verziókra.

Nézzük a changelogot, mi mindent tartalmaz az Android 8.0 és EMUI 8.0 a Huawei P10 Lite számára.

  • Intelligens funkciók Az új lebegő Navigációs dokk segítségével végezheti a gyakran használt műveleteket bárhol a képernyőn. Az új főképernyő gyorsindítók segítségével gyorsan elérheti a leggyakrabban használt alkalmazás funkciókat. Egyszerűen tartson nyomva egy alkalmazás ikont a gyorsindító menü megjelenítéséhez.
  • Gyorsabb A mesterséges intelligenciára épülő optimalizációk nagyobb stabilitást, gördülékenységet és sebességet hoznak. A rendszer indulása gyorsabb, a videók simábbak, és a nagyobb mennyiségű bélyegképek gyorsabban töltenek be.
  • Biztonságosabb Élvezze a rendszer és személyes adatok védelmét a rendszerbiztonság új frissítésével és a PrivateSpace segítségével.
  • Az intelligens tippek gyorsabb és okosabb módokat ajánlanak a telefon kezelésére, a megfelelő felhasználási helyzetekben megjelenve és a felhasználási szokásaira reagálva.
  • A PrivateSpace menü optimalizálásra került, így még könnyebb PrivateSpace-t létrehozni a készüléken. Mostantól lehet fájlokat mozgatni a MainSpace és PrivateSpace között könnyedén.
  • A Névjegyek és E-mail alá mostantól szinkronizálhatja a kapcsolatok LinkedIn karrier információit.
  • A Beállítások áttervezésre került a tisztább és intuitívabb elrendezéshez.
  • A Galériában mostantól van szemetes, amiből visszahozhatja a törölt képeket 30 napig. A véletlenül törölt fotókat egy mozdulattal visszahozhatja.
  • A Telefonkezelő egyszerűsítésre került, hogy könnyebben kezelhesse a készüléket. A normál tisztítás gyorsabb lett, a mély tisztítás pedig átfogóbb.
  • A készüléke mostantól két különböző Bluetooth eszközre csatlakozhat egyszerre, mint egy karkötő és autó.

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogon? Jelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla! Ennek a frissítésnek a tippjét köszönjük Cilinek, illetve a többi HuaweiBlog olvasónak!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával