Akció

Huawei P40 Lite a Telekomnál

A Telekom felvette a kínálatába a Huawei P40 Lite okostelefont, ezzel a Vodafone után a második szolgáltató, ahol elérhető a modell.

A Huawei P40 Lite középkategóriás modell 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral érhető el a Telekomnál is, ráadásul mindhárom színben (fekete, rózsaszín, sötétzöld), Dual SIM-es kivitelben, kártyafüggetlenül.

Huawei P40 Lite teszt

A Huawei P40 Lite ára kifejezetten jó lett a szolgáltatónál. Domino feltöltőkártyás csomagban, előfizetés nélkül 79 640 forintba kerül, azonban ha valaki listaáron megrendeli, SIM kártya és előfizetés nélkül, ebből az árból még 11 ezer forint online kedvezményt kap, így 68640 forintért érheti el a készüléket, ami parádésan jó árnak nevezhető a készülékért, ami Kirin 810 SoC-t, 6,4”-os kijelzőt, 40 wattos gyorstöltést, 4200 mAh-s akkumulátort és négykamerás hátlapot kapott.

Huawei P40 Lite a Telekomnál

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Előfizetésre és ehhez vállelt 2 éves hűségre természetesen továbbbi árkedvezmény érhető el a készülékre, akár 0 forintért is elérhető a Huawei P40 Lite a nagyobb díjcsomagokkal, persze ezek azoknak érik meg, akik ki is használják az adott előfizetést.

Extra Cloud tárhelyet kapnak a Huawei P40 Lite vásárlói

6 hónap Tidal HiFi előfizetés a Huawei P40 széria mellé

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával