Hírek

Jön a vMall, a Huawei webshopja Magyarországra

A Huawei saját online értékesítési felülete, a vMall hamarosan Magyarországon is elstartol.

vmall-magyarorszag-jon-4

A gyártó webáruháza jelenleg még tesztelési fázisban van, amelynek részeként csak a Huawei munkatársai használhatják azt, így a vMall.eu/hu címre kattintva jelenleg csak a bejelentkezési képernyőre navigál, itt azonban hiába készítenénk fiókot, nem jutunk előrébb.

vmall-magyarorszag-jon-1

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Nyugat-Európában, ahol már régebb óta elérhető a vMall rendszere az Expansys nemzetközi webáruház végzi az üzemeltetést így így lesz ez Magyarországon is, azonban egyelőre úgy tűnik, hogy a hazai jogi feltételek mellett történik majd, így például a 14 napos visszaküldési lehetőség él, sőt a vMall futárt is küld ilyen esetben a csomagért.

vmall-magyarorszag-jon-3

A webshopban Huawei és Honor készülékek és kiegészítők is megjelennek majd. Rendelés során lehetőség lesz kuponkód megadására, így elképzelhetők ehhez kapcsolódó akciók. A kiszállítás 30 ezer forintos rendelési összegtől ingyenes, azaz a telefonokat biztosan ingyen szállítja majd a webshop.

vmall-magyarorszag-jon-2

Az oldalon látható, hogy kizárólagos vMall ajánlatok is várhatók, azaz elképzelhető olyan termékek, vagy akciók megjelenése, amelyek csak a hivatalos webáruházban lesznek megtalálhatók.

Érdeklődtünk a Huawei Magyarországnál a hazai vMall indulásról, azonban egyelőre nem érhető el pontos információ.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával