Akció

Huawei Watch GT és GT 2 akciók a Telekomnál

A Telekom kínálatában lenyűgöző Huawei Watch GT ajánlatok kerültek fel, amelyhez sem előfizetés, sem hűségidő nem szükséges.

Huawei Watch GT 2 előrendelés

Az új Huawei Watch GT 2 46 mm megvásárolható volna listaáron önmagában 79 890 forintért, ennél azonban két jobb ajánlat is elérhető a kínálatban más termékkel kombinálva. Az előrendelési időszakhoz hasonlóan, most is elérhető a Watch GT 2 mellé a szolgáltatónál a Huawei AM61 Bluetooth sport headset, extra díj nélkül, sőt kicsit még olcsóbban is, a kettő együtt ugyanis 78 890 ft.

Ennél sokkal jobb ajánlat lehet az a bundle, amelyben a Watch GT 2-t az új Huawei Freebuds 3-mal együtt árulja a Telekom, ugyanis ezt a duót 99 890 forintért lehet megvásárolni, ami azért is hasznos, mert a kb. 80 ezer forintos Watch GT 2 mellé így a Freebuds 3 kb. 20 ezer forintos extrát jelent, holott a headset külön 60 ezer forintba kerülne.

A 2018-as, első generációs Huawei Watch GT-re is érdemes lehet lecsapni, az ugyanis az eredeti árához képest féláron vásárolható meg, 39 890 forintos ára kifejezetten ütősnek számít, hiszen kb. ennyibe kerül az óra a használtpiacon.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

HUAWEI WATCH GT SPORT OKOSÓRA – 39 890 ft

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával