HírekTippek-trükkök

Így aktiválhatod az extra Huawei Cloudot a P40 széria készülékein

A Huawei P40 és P40 Pro készülékekhez 1 évig 50 GB Huawei Cloud előfizetés jár díjmentesen.

A Huawei P40 is szerethető lenne, csak az ára...

Az aktiváláshoz a Beállításokon belül meg kell nyitni a Fiókközpontot (a beállítások tetején, a Huawei ID-ban megadott neved jelenik meg, erre kell kattintani). A Fiókközponton belül tudod megnyitni a Cloud opciót, amelyen belül a Fejlessze a Cloud tárhelyet menüpont fog segíteni.

Ha a készülékedre vonatkozik az ingyenes tárhelybővítés, akkor az 50 GB-os Éves előfizetésnél 3 588 ft helyett 0 ft-s árat és Ingyenes címkét lehet látni. Ezt kell kiválasztani, majd a Vásárlás gombra nyomni. Az alkalmazáson belüli vásárlásnál kéri a rendszer, hogy válasszuk ki hozzá a fizetési módot, ha esetleg nem adtunk hozzá még bankkártyát, akkor azt itt meg tudjuk tenni. Bankkártya hozzáadására azért van szükség, hogy 1 év után az előfizetés meg tudjon hosszabbodni fizetéses konstrukcióban, természetesen lehetőség van ezt lemondani, így nem kell fizetni érte egy év múlva sem.

A kiválasztott fizetési metódus után a Huawei kb. azonnal visszaigazolja az új előfizetést és már használható az 50 GB extra tárhely a készülékeken.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával