Hírek

Ilyen a Huawei barcelonai flagship üzlete

Kicsivel több mint egy éve nyitott meg hazánk első Huawei Experience Store-ja, megnéztük ennek barcelonai kiadását, sokkal nagyobb méretben.

Ha már nem volt MWC, de én ott voltam Barcelonában, gondoltam megnézem a Huawei helyi üzleteit. Először egy Huawei Customer Service Centerbe akartam benézni, azonban sajnálattal konstatáltam, hogy a spanyol kényelmesség eredménye, hogy a megadott nyitvatartási idő ellenére az üzlet zárva van és bár online mindenhol az szerepelt, hogy nyitva, a helyszínen mégis egy sötét, zárt üzlet fogadott csak.

Ezt követően a Plaça de Catalunya felé mentem, ahol a Huawei flagship üzlete található meg. Ezt képzeljétek el hasonlóank, mint a SHOPMARK-ban lévő Huawei Experience Store-t, csak mondjuk vagy 5-10x nagyobb méretben.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A hatalmas ajtókkal ellátott üzletben szinte mindenféle Huawei termék ki volt állítva, olyanok is, amelyeket nem is kapni akár az országban. Így például már megtekinthető volt a Huawei Sound X prémium hangszóró, a frissen bemutatott Mate Xs összehajtható kijelzős okostelefon, illetve az okosotthon termékek is.

A látványos dizájn üzletben az összes elérhető notebook ott volt, de a tabletek is, így például a hazánkban nem elérhető Huawei MediaPad M6, amelyhez billentyűzetes tok is jár.

A hatalmas tok fal mellett érintőképernyő, amelyen keresztül 15 euróért a felhasználók egyedi mintás tokokat csinálhatnak.

Már megvásárolható volt a Gentle Monsterrel közösen készített szemüveg, vagy éppen az 5G képes mobil router, sőt a speciális VR szemüveg is.

A Huawei termékei mellett más márkák termékei is feltűntek, volt gyerekeknek szánt programozószett, robotba épített mini projektor.

A Huawei barcelonai üzlete pont olyan, amilyennek lennie kell. Nagyon sok eszköz van, ami kipróbálható, a dolgozók pedig bármikor ugranak, hogy segítsenek, útba igazítsanak. Igaz, amikor látogatóként elővettem a zsebemből egy Mate Xs-t (a bemutatót követő napon), a dolgozók nem igazán akartak hinni a szemüknek, mert ezt ők is főleg búra alatt láthatták még ekkor. Összecsődültek az alkalmazottak, hogy ha már nálam ott volt, akkor megnézhessék és kipróbálhassák a csúcsmodellt.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával