Hírek

Itt a Huawei P30 Pro New Edition

A korábbi híreknek megfelelően debütált a Huawei P30 Pro New Edition, ami Google támogatással érkezik még.

Továbbra sem tudni minden részletet a Huawei P30 Pro New Edition okostelefonról, de már kép és ár van róla a Huawei német oldalán. Az eddig ismert információk alapján az új kiadás három színben jön, azonban ebből egy lesz valóban újdonság, a Silver Frost, az a matt ezüst hátlapi borítás, ami a P40 szérián debütált és nagyon jól néz ki. Mellette a fekete és auróra kék opció a tavaly debütált kiadáson is elérhető volt.

A német oldal szerint május végéig előrendelhető a P30 Pro New Edition, 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral, Leica Quad kamerarendszerrel, 10x-es Hybrid Zoommal. Más képesség viszont nincs még listázva, megosztva, emiatt nem tudni, hogy pontosan miben változott még az új kiadás az elődhöz képest, mert ennyi alapján egyedül a matt ezüst hátlap opció tűnik valódi újdonságnak.

A P30 Pro New Edition Németországban június 1-től megvásárolható, 749 eurós áron. Ennyiért 50 euróval olcsóbb, mint a tavalyi, eredeti P30 Pro kiadás, ráadásul a helyi promóció részeként akik májusban előrendelik, ajándék Freebuds 3-at és Huawei Mini Speakert kapnak mellé a németeknél, illetve mindösszesen 99 euróért kérhetnek Huawei Watch GT 2-t is.

Itt a Huawei P30 Pro New Edition

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Egyelőre tehát várunk a Huawei P30 Pro New Edition teljes specifikációs listájára, hogy megtudjuk mit módosított a Huawei, ha módosított egyáltalán valójában.

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával