Hírek

Jön a Huawei P40 Lite 5G

Itt az új Huawei P40 Lite 5G, az első középkategóriás modell a gyártó kínálatában az újgenerációs hálózati támogatással és számos újdonsággal.

Jön a Huawei P40 Lite 5G

Tavasszal debütált a Huawei P40 Lite (amely neve mögé már korábban több kereskedő odatette a 4G jelzést), most pedig Nyugat-Európában bejelentésre került a P40 Lite 5G kiadás. több szempontból hasonló a 4G-s modellhez, de erősebb hardverrel jön, viszont ugyan úgy jó áron. Elsőnek Németországban, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban kerül előrendelésre a készülék, zöld, ezüst és fekete színben.

A Huawei P40 Lite 5G előlapját 6,5”-os kijelző borítja, 1080×2400 képpont felbontással, amelybe punch hole formájában került a 16 megapixeles szelfi kamera. Fontos, hogy a Lite modellek közül először került a készülékbe OLED panel. Alatta az új Kirin 820 5G SoC van, 6 GB RAM-mal, 128 GB háttértárral (NM Carddal akár 256 GB-tal bővíthető). A készülék 4000 mAh kapacitású akkumulátora szupergyorsan tölthető fel a 40 wattos SuperCharge-nak köszönhetően.

A hátlap némileg változott a 4G-s modellhez képest, hiszen a P40 Lite 5G keskeny, magas kameraszigetet kapott, hasonlót, mint a P40 és P40 Pro, de ahhoz képest nem olyan széles. A négy kamera egymás alatt helyezkedik el, a vaku pedig külön. A főkamera 64 megapixeles lett, ezzel ez a Huawei legnagyobb natív felbontású megoldása. Mellé 8 megapixeles ultra-széles látószögű kamera, 2 megapixeles bokéh kamera és egy 2 megapixeles makró került, így elsősorban a főkamera, ami különbség lesz a P40 Lite 4G-hez viszonyítva.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Jön a Huawei P40 Lite 5G

A Huawei P40 Lite 5G okostelefon Android 10 és EMUI 10.1 operációs rendszerrel érkezik, az AppGallery-re és a Huawei Mobile Servicesre építve. A készülék ára Nyugat-Európában 399 euró lesz.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával