Akció

Kifutó áras akció a Huawei Mate 20 X 5G-re a Telekomnál

A Telekom jelentősen leárazta a Huawei első 5G-s okostelefonját, a Mate 20 X 5G-t.

A Huawei még 2019. tavaszán, végén dobta piacra a nagyvilágban a Mate 20 X 5G-t, amely az első telefonja volt az újgenerációs hálózati támogatással. Hazánkba bő egy éve, 2019. október elején érkezett, amikor is a Telekom elindította az 5G szolgáltatását, később pedig a Vodafone-hoz is bekerült. Az ára kifejezetten és talán indokolatlanul magas volt ekkor (listaáron 467 ezer forint volt).

Huawei Mate 20x (5G) Magyarországon

A Telekom átkapcsolta kifutó termék státuszba a Huawei Mate 20 X 5G-t és az árát is jelentősen lecsapta. Előfizetés nélkül, listaáron jelenleg 249 920 forintért érhető el a készülék. Havidíjas előfizetésekkel további engedmények érhetők el a készülék árára, csomagtól függően.

A 250 ezer forint alatti listaár jelentős esés, bár azért kérdéses, hogy mennyire jó ajánlat. Nehéz összehasonlítani más készülékkel, hiszen a Mate 20 X 5G esetén nem csak az 5G támogatás ami különleges (bár 2020. végére ez már nem annyira újdonság), hanem inkább a méret, ugyanis 7,2”-os kijelzőmérettel nem igazán van konkurense a piacon.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Aki ilyen nagy méretű telefont szeretne, annak sok esélye nincs jelenleg más ajánlatra, így a Mate 20 X 5G akár jó vétel is lehet.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával